Георги МарковФейсбук СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ СЪМ БЕЛГИЕЦТова са думи на Александър

...
Георги МарковФейсбук СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ СЪМ БЕЛГИЕЦТова са думи на Александър
Коментари Харесай

Георги Марков: Комунизмът се завърна, освен в Брюксел, и в Ню Йорк

Георги Марков

Facebook

 

СРАМУВАМ съдебна експертиза, ЧЕ СЪМ БЕЛГИЕЦ


Това са думи на Александър де Кро - министър председател на Белгия, откакто полицията в Брюксел приключи речта на Фараж по време на Консервативен конгрес на фамозната Фондация “Едмънд Бърк ”. Полицията бе пратена от брюкселския кмет - соросоид. В залата бяха Моравецки - водач на полската “Право и правдивост ”, немският кардинал Герхард Мюлер, Земур, Орбан и десетки консерватори.


Конституцията на Белгия от 1830 година подсигурява свободата на словото и събранията, само че очевидно единствено на книга.


Джорджия Мелони избухна и се обади на белгийския си сътрудник да вземе думата.


Орбан си спомни, че за последно бе задържан като студент от комунистите 1988 година, откакто основа ФИДЕС.


Комунизмът се завърна, с изключение на в Брюксел, и в Ню Йорк. Прокурорът в Манхатън Алвин Браг /на снимката/, определен от Сорос, повдигна 34 обвинявания против президента Тръмп. Това се случва за първи път в историята на Съединени американски щати. Вече два дни Тръмп виси в съда, че не могат да се намерят правосъдни заседатели и губи време в акцията. Дал през 2016-та мангизи на една жена, с цел да не споделя, че са били в интимна връзка преди време. И за какво би трябвало да крие като е бил с жена, а не с мъж?! Госпожата отхвърли през 2018-ти, в този момент си пък напомни.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР